Välkommen till vår verkstad

Kamremsbyte

Kamremsbrott är en av de vanligaste orsakerna till motorhaveri – den moderna bilens svaga länk. Därför är det viktigt att byta kamremmen vid de intervall som tillverkaren och verkstäderna rekommenderar.

Däck och Fälgbyte

Dags att byta däck? Att ha bra däck på bilen kan vara avgörande för trafiksäkerheten, hör av dig till oss om du är osäker. Vi har bra priser på däck och fälgar.

Felsökning

Vi erbjuder felkodsutläsning med utskrivet protokoll. Vi har diagnosverktyg som kommunicerar med de flesta bilar på marknaden.

AC Service

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. Vi är certifierade och har både nya och gamla gasen till din bil.

Hjulinställning

Drar din bil lite åt höger eller vänster? Är däcken ojämnt slitna? Har du råkat köra emot något? Rätt hjulinställning ökar livslängden på dina däck.

Oljebyte / Service

Serva din bil hos oss med bibehållen nybilsgaranti. Är din bil lite äldre erbjuder vi en grundservice med 19 kontrollpunkter.

Släputhyrning

Behöver ni hyra ett släp kan ni vända er till oss. Vi har två gallersläp, ett skåpsläp, ett släp med kåpa och ett biltransportsläp till uthyrning.

Medlemskortet

Vi vill göra både din upplevelse bakom ratten och ditt bilägande bekymmersfritt. Att bli medlem i AD AutoClub är kostnadsfritt och ger dig flera fina förmåner.

Biltvätt

Nu är biltvätten igång! Öppet mellan 06:00-20:00. Välkomna!

Grundades

Prisvärd service

Tidseffektiva

Certifierade

Kunden i fokus

DAG

TID

Lunchstängt

12:00 - 13:00

Måndag

07:00 - 16:30

Tisdag

07:00 - 16:30

Onsdag

07:00 - 16:30

Torsdag

07:00 - 16:30

Fredag

07:00 - 15:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

KONTAKT

Bolaget